Entreprenør

Jord & anlægsarbejde

Nyt hus? Ny stald? Eller en helt tredje ting? Uanset hvad du skal have gravet ud til, er
Entreprenør Casper Drøhse ApS leveringsdygtig i alle former for jordarbapa literature review personal topicsejde og har stor erfaring. Vi kan levere jordarbejde i alle størrelser og til alle behov. Vores kundekreds består af alt fra privatpersoner, der skal have gravet ud til have eller tilbygning, til gårde og erhverv, der skal have foretaget større jordarbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Naturpleje af søer og vandløb

Vi udfører også pleje og vedligehold af søer og vandløb. Det er uanset om det gælder opgravning en ny sø, oprensning af eksiterende sø eller oprensning af grøfter.

Til de mere specielle opgaver råder vi bl.a. over en 16 tons gravemaskine på brede bælter. Den næsten “flyde” og kommer frem hvor mange andre maskiner må give op. Den er altså velegnet til naturpleje i lave og ufremkommelige arealer. Den kan´også udstyres med mejekurv.

Vi har også mulig for at forlænge armen på vores 27 tons gravemaskine så rækkevidden forøges med 6-8 meter. Kan bl.a. være aktuelt ved oprensning af søer.

Derudover oprenses grøfter og vandløb med gravemaskiner.

Dræning

Etablering og vedligeholdelse af dræn er ikke noget, der må sættes til side. Med tanke på de regnvåde forår og efterår, vi har haft, er det vigtigt med dræn, der fungerer. Det kan hurtigt give problemer og besvær med at etablere og høste afgrøder på marker, der har fået for meget vand. Med høje afgrøde- og foderpriser er det store summer, der kan risikere at gå tabt.

Vi tilbyder ned gravning af drænrør med gravermaskiner monteret med GPS, stikledninger eller hovedledningerne.

Nedbrydning

Hos Entreprenør Casper Drøhse ApS har vi stor ekspertise inden for nedbrydning. Oftest er det nedlagte landejendomme, landbrugsbygninger, gamle huse, stalde og udehuse, men vi kan varetage alle former for nedbrydning, uanset hvad dine behov måtte være. Vi følger alle sikkerheds- og miljømæssige krav. Intet nedbrydningsprojekt er for stort til os. Vi har stor erfaring med nedbrydning og betonknusning.

Leverer i ordentlig stand

Vi har maskiner til alle former for nedbrydning og inddeling af byggematerialer, og vi sørger naturligvis for bortskaffelse af samtlige materialer, så pladsen efterlades i ordentlig og ryddelig stand.

Vi tilbyder også betonknusning

På samme måde som med nedbrydning, klarer vi også betonknusning – hvis beton og murbrokker skal knuses og f.eks. bruges som vejfyld eller som alternativ til stabilgrus på pladser eller lignende, kan vi også varetage det.

Førsteklasses maskiner

Entreprenør Casper Drøhse ApS har topmoderne maskiner, som har al den nye teknik og teknologi, der skal til for at kunne sikre, at dit jordarbejde bliver foretaget med den allerstørste kvalitet og effektivitet. Sammen med kunden finder vi altid den bedste løsning. 

Solidt og pålideligt jordarbejde


Entreprenør Casper Drøhse ApS sætter en ære i altid at levere et produkt af kvalitet. Vi vil være blandt de allerbedste. Det betyder også, at vi ikke blot leverer et stykke solidt arbejde. Vi sørger også for at overholde alle tidspunkter, retningslinjer og at stedet ser ordentligt ud, når vi forlader det – hos os er en aftale en aftale.

For at høre om mulighederne og få et uforpligtende tilbud, kan du ringe på +45 60720647 allerede i dag